Home / archiefcentraal / officiele start samenwerking gemeente ommen met cycloon post

officiele start samenwerking gemeente ommen met cycloon post

Op de locatie van Cycloon bij het ATC aan de Maalstoel in Hardenberg werd het Cycloon naambord onthuld door Wethouder René de Vent van de gemeente Hardenberg en Marieke Snoek, algemeen directeur van Cycloon.

Duurzaam
De bezorgers van Cycloon bezorgen de post zo veel mogelijk op de fiets of met duurzame groengas auto’s. Vanuit twee locaties in Ommen en Hardenberg rijden de bezorgers langs alle bezorgadressen in de beide gemeenten. Wethouder René de Vent vertelt: “Cycloon is een onderneming die er bewust voor kiest om op een duurzame wijze post te bezorgen. Deze manier van werken sluit aan bij de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeenten Ommen en Hardenberg. We zijn dan ook trots de postbezorgers van Cycloon fietsend door onze gemeenten te zien gaan.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.