officiele opening integratiegroep na succesvolle start

Het samenwerkingsverband Veld, Vaart en Vecht afdeling Ommen heeft in samenwerking met stichting Aquila en de Ambelt de Integratiegroep als tussenvoorziening mogelijk gemaakt.

Sinds augustus 2015 is deze Integratiegroep aan de SBO Johan Seckel in Ommen verbonden. Hierin worden leerlingen opgevangen die op de huidige school vastlopen in hun ontwikkeling. Deze leerlingen worden voor een bepaalde periode begeleid om hun werkgedrag en sociale competenties verder te ontwikkelen. Na die periode zijn deze leerlingen in staat om volledig te participeren in de basisschool van herkomst (time-out) of in een andere basisschool of in het speciaal basisonderwijs (SBO).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.