Home / archiefcentraal / nl doet optreden mevrouw vlinder

nl doet optreden mevrouw vlinder

‘Mevrouw vlinder’ vindt het leuk om voor cliënten in zorgcentra, buurtkamers etc. op te treden. Ze zingt a capella meest oud Hollandse liedjes. Dit kan ‘Daar bij die molen’ zijn, maar bv. ook ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld, ‘Edelweiss’ uit de Sound of Music, liedjes van Conny Vandenbosch en Willeke Alberti, liedjes uit hun jeugd zoals; ‘k heb m’n wagen vol geladen’, ‘Mama ik wil een man’ en ga zo maar door.

De liedjes worden afgestemd op de cliënten, persoonlijk contact is daarbij belangrijk. Er wordt goed gekeken hoe iemand reageert. Is er behoefte aan rust of juist afleiding? Welke liedjes zullen jullie samen zingen?

‘Mevrouw Vlinder’ kan gekleed zijn als keukenmeid, als deftige dame of ‘gewoon’ als zichzelf. Het a capella optreden is het meest geschikt voor kleine groepen. ‘Mevrouw Vlinder’ kan ook langsgaan bij de verschillende (PG) afdelingen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.