nl doet bij kruidenhoeve

Net als ieder voorjaar zijn er allerlei klussen te doen in de Tuinen van De Kruidenhoeve. Zo moet al het verspreid liggend snoeihout worden verzameld en verbrand (uiteraard met vergunning!), het laatste blad uit de borders weggeruimd, gespit, gewied en geharkt. Het belooft weer een gezellige dag te worden, waarbij natuurlijk ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Men kan zich aanmelden voor een dag (ca.9-4) of een dagdeel via de website van NL-DOET, per telefoon bij De Kruidenhoeve (0523-656049) of per e-mail (info@kruidenhoeve.nl). Het adres van De Kruidenhoeve is Den Oosterhuis 10, 7707 PE Balkbrug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.