nipte zege voor avereest

Voor Avereest staat er weinig meer op het spel in de zaterdag 4e klasse D. Het staat op de vierde plek op de ranglijst, ver buiten het bereik van het kampioenschap en degraderen is ook geen mogelijkheid. De enige manier waarop Avereest nog kan promoveren is om de derde periode te pakken maar daarvoor kwam het vandaag nog niet in actie.

Avereest kan dus vrijuit voetballen en trof vanmiddag in SP Daarle de nummer acht van de ranglijst. Beide ploegen hielden elkaar in de eerste helft in evenwicht. Tien minuten na rust werd de ban gebroken door Avereest-speler Matthijs Platvoet die de 1-0 voor zijn rekening nam. Toen Platvoet in de 84e minuut de voorsprong ook verdubbelde leken de drie punten voor Avereest binnen.

Daarle maakte het echter vlak voor tijd nog spannend toen Jim Fokke in de 88e minuut de aansluitingstreffer scoorde. De overwinning voor Avereest kwam echter niet meer in gevaar en 2-1 bleef de stand tot aan het laatste fluitsignaal.

Avereest wint dus en is hierdoor al vijf wedstrijden op rij ongeslagen. Volgende week staat voor Avereest de uitwedstrijd bij BZSV Blauwwitters op het programma, de huidige nummer zes van de ranglijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.