Home / archiefcentraal / nipt verlies voor avereest

nipt verlies voor avereest

Avereest – Rijssen Vooruit was een duel tussen de nummer vier en drie van de zaterdag 4e klasse D. Het verschil was voorafgaand aan het duel vijf punten in het voordeel van Rijssen Vooruit. Na vanmiddag zou dit gat echter worden vergroot naar acht punten waardoor Avereest zich dit seizoen zal moeten richten op het veilig stellen van de vierde plek op de ranglijst.

Beide ploegen waren vanmiddag aan elkaar gewaagd en maakten er een spannende wedstrijd van. Uiteindelijk zou één moment in het duel beslissend blijken. In de 70e minuut brak Bjorn Rutten namens de bezoekers de ban en besliste daarmee, zo bleek na ruim negentig minuten spelen, het duel.

Avereest ziet door de nederlaag de achterstand op nummer drie Rijssen Vooruit dus oplopen tot acht punten. De voorsprong op nummer vijf ASV’57 bedraagt nog zes punten al heeft Avereest ten opzichte van ASV’57 nog wel een wedstrijd meer gespeeld.

Voor Avereest zal er dit seizoen nog nacompetitie voor promotie in het verschiet kunnen liggen gezien het de vierde plek op de ranglijst voorlopig nog in handen lijkt te hebben. De drie periodekampioenen van 4D spelen nacompetitie voor promotie en de periodes van koploper SVVN of nummer twee DKB zullen daardoor wellicht doorschuiven naar Avereest.

Volgende week is Avereest tijdens het paasweekend vrij. Op zaterdag twee april hervat het dan de competitie tegen laagvlieger SVV’56.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.