Home / archiefcentraal / nieuwe locatie j h s fitness geopend

nieuwe locatie j h s fitness geopend

Eigenaar Jan Swarts is enorm gelukkig met de nieuwe locatie: “Het pand is een stuk groter dan ons eerste pand en ook hier hebben we het heel basic gehouden”, aldus een Trotse Jan. “Dat we al zo snel na de start (begin september 2015) moeten verhuizen wegens ruimtegebrek had ik niet durven dromen!”

Wekelijks komt een grote groep vaste sporters bij Jan om zich te laten trainen, dit kan in groepsverband of privé onder leiding van Jan Swarts als personal trainer. Daarnaast richt J-H-S Fitness zich ook steeds meer op de 55+’ers waar een aangepast programma voor klaar ligt.

Op de website www.jhs-fitness.nl staat alle informatie om te zien wat JHS voor je kan betekenen en om je aan te melden. Daarnaast is JHS Fitness te volgen op Facebook.com/JHS-fitness waar Jan zijn volgers onder andere op de hoogte houdt van de dag prestaties van de sporters!

Lees ook

Heskamp en Hogenkamp ook volgend seizoen verbonden aan FC Ommen

OMMEN – Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.