nacht zonder dak in ommen

Ook is er vanaf 20.00 uur een Nacht zonder Dak Café waar ouders en belangstellenden kunnen komen voor bijvoorbeeld een lekkere pannenkoek. Ook dit is allemaal voor het goede doel. Het is de bedoeling dat iedere ‘slaper’ zo veel mogelijk sponsorgeld bij elkaar haalt voor Tear en om te ervaren hoe het is om buiten te slapen zonder luxe en het zal die nacht ook zeker niet warm zijn. Er zijn een aantal plaatselijke ondernemers die doneren met bijvoorbeeld soep, ontbijt en andere snacks.

Ieder jaar wordt er een activiteit georganiseerd waarbij de jongeren iets voor een ander kunnen of moeten betekenen. De Nacht zonder Dak is een jongerenactie van Tear in strijd tegen armoede en onrecht. Tear werkt samen met lokale kerken ter plekke aan ontwikkeling in Afrika, Azie, Latijns-Amerika en Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.