n34 bij hardenberg tijdelijk afgesloten door werkzaamheden

Het doorgaand verkeer wordt ten noorden van Hardenberg omgeleid via de N377 (Coevorden–Balkbrug) en de N48 (Balkbrug– Ommen). Hardenberg blijft bereikbaar via de N343 (vanuit Slagharen), de N36 (Ommen –Witte Paal), de N34 (vanaf Witte Paal) en de J.C. Kellerlaan. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Het fietsverkeer op de Haardijk/N343 ondervindt enige hinder van de werkzaamheden bovenop de tunnelbak. Het fietsverkeer moet in de uitvoeringsperiode gebruik maken van één van de twee fietspaden. De tijdelijke fietsroute wordt met borden aangegeven.

Werkzaamheden
De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen zich gemakkelijk, veilig en vlot kan verplaatsen. Daarom werkt de provincie op veel plaatsen aan de verbetering van de wegen. Een van deze wegen is de N34 (Witte Paal-grens Drenthe). Vooruitlopend op de grote ombouw van de N34 in 2017/2018 voert de provincie werkzaamheden uit aan de tunnelbak Haardijk. Dit is noodzakelijk omdat het asfalt aan het einde van zijn technische levensduur is. Het gaat om de volgende werkzaamheden:
• het tijdelijk verwijderen van de middenbarrier;
• het vervangen van meerdere asfaltlagen;
• het aanbrengen van de markeringen;
• het onderhoud aan de tunnelbak (o.a. reinigen, schilderen, herstellen, voegen);
• het onderhoud bovenop de tunnelbak (schilderen en vervangen voegen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.