muziek uit eigen streek bij de vechtdalkok in dalmsholte

Niet alleen kent het Vechtdal veel heerlijke streekproducten en streekgerechten, maar het Vechtdal kent ook enkele steengoede muzikanten die met hun bands onze regio goed op de kaart zetten! De eerste band die ’s avonds zal optreden is Tricklebolt uit de omgeving van Lemele, vijf Jonge podiumbeesten, die met hun vernieuwende Hammondrock de sfeer er goed in kunnen brengen. Op 8 april is hun EP relais van ‘Dawn’ in het Burgerweeshuis in Deventer. “We zijn daarom ook blij en trots dat de generale repetitie, zo gezegd bij ons, op 2 april in Dalmsholte mag zijn.”

En het huzarenstukje op deze avond zal worden verzorgd door White Child uit Ommen. Zanger Dennis Veekaa heeft enkele topmuzikanten om zich heen weten te vormen die samen met Dennis en zijn bijzonder zangbereik, diverse Rock Klassiekers tot een absoluut hoogtepunt weet te brengen!

Het geluid & licht wordt verzorgd door PPsound uit Ommen, Pascal Pasop staat bekend om zijn fijne afstemming van het geluid en dat zal deze avond zeker te horen zijn in de perfecte akoestiek van de zaal in Streekrestaurant de Vechtdalkok. Tussen de bands door zal de muziek verzorgd worden door DJ Leffers & DJ Double D.

Evenement: LP Café indoorfeest
Datum: 2 april
Aanvang: 20:00 uur
Entree: GRATIS
Locatie: Streekrestaurant de Vechtdalkok, Dalmsholterdijk 6a in Dalmsholte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.