Home / archiefcentraal / mooie strijd emsland sporters op 25e internationaal bpo toernooi

mooie strijd emsland sporters op 25e internationaal bpo toernooi

Op zaterdag was het de beurt aan de judoka’s van Emsland en zij deden dat niet zonder succes. Derde plaatsen waren er voor Mats Veurink, Lars Brinkhuis en Dennis van Beesten. Tweede plaatsen voor Lindy Zandman, Noelle Zandman, Daan Schreurs. En kampioen werd Nina Zandman

Een dag later ging de strijd verder op de sambomat. Ook hier deden de Emslanders hun best in het sterke deelnemersveld. Coach Lucien Oldenbeuving had dan ook niets te klagen over de Emsland sporters. Brons ging naar Lindy Zandman, Noelle Zandman, Nina Zandman, Iwan Lubbers en Aad Zandman. Tweede plaatsen gingen naar Niek Lamberts, Lars Brinkhuis en Robert van der Wal.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.