Home / archiefcentraal / mannenkoor ommen houdt potgrondactie

mannenkoor ommen houdt potgrondactie

Het Voorjaarsconcert is al gegeven door de mannen. Nu brengen ze het voorjaar bij u thuis. Een zak potgrond van 45 liter kost € 3.00. Dat is nog geen 7 ct. per liter aan huis gebracht. Mochten we u om welke reden dan ook gemist hebben, dan kunt u, uw bestelling telefonisch doen bij onze secretaris Dirk Strijker op telefoonnummer 0529-452805. Om onze jaarlijkse concerten te kunnen organiseren, welke van hoog niveau zijn, is deze actie nodig om ook in de toekomst de Ommer bevolking mooie concerten te laten horen.

Dus zijn de mannen bij u in de straat, steun dan het Ommermannenkoor. De mannen brengen de potgrond bij u in de schuur of waar u ze ook wilt hebben. U hoeft zelf dus niet te slepen met zakken potgrond.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.