Home / archiefcentraal / mama cafe vinkenbuurt voor een groot succes

mama cafe vinkenbuurt voor een groot succes

Met 15 mama’s en 20 kinderen was het gezellig druk! Na de koffie in het buurthuis hebben we ons verplaatst naar de gymzaal van de basisschool OBS Vinkenbuurt, waar Bianca Dijkstra een leuke baby/peutergym workshop heeft gegeven.

“Er werd begonnen met liedjes zingen en dansen op muziek, daarna gingen we aan de slag met de parachute en vervolgens was het klimmen en klauteren. De parachute was favoriet, de grote kindjes vonden het omhoog klimmen en glijden in het rek erg leuk en de kleinere kinderen genoten van de glijbaan. Ondertussen dronken de mama’s nog een kopje koffie of thee, wisselden ervaringen uit waarna er een einde kwam aan een erg gezellig ochtend.”

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdagavond 21 april. Er staat dan een workshop kinder EHBO op de planning. Wil je ook aanwezig zijn, meer informatie of weten welke thema’s er nog meer zijn? Kijk dan op onze facebookpagina (Mama Café Vinkenbuurt) of stuur een email naar mamacafevinkenbuurt@gmail.com.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.