Home / archiefcentraal / maatschappelijke beursvloer gemeente dalfsen

maatschappelijke beursvloer gemeente dalfsen

De eerste Maatschappelijke Beursvloer wordt gehouden op 1 juni in De Trefkoele+ in Dalfsen en wordt georganiseerd door het Vrijwilligerspunt Dalfsen in samenwerking met SMON Welzijn, Ondernemend Dalfsen en de buurtsportcoaches van de Gemeente Dalfsen.

Bedrijven en vrijwilligersorganisaties wisselen op de Maatschappelijke Beursvloer in een ongedwongen, dynamische sfeer onderling diensten en goederen uit. Ondernemers tonen zo hun maatschappelijke betrokkenheid en vrijwilligersorganisaties krijgen de hulp in menskracht, kennis en middelen die ze nodig hebben op basis van wederkerigheid.

Op de Maatschappelijk Beursvloer wordt niet gehandeld met geld en deelname is geheel gratis. Het principe van de Beursvloer is simpel maar doeltreffend. Maatschappelijke organisaties en bedrijven krijgen anderhalf uur de tijd om op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te komen en te kijken of zij iets voor elkaar kunnen betekenen. Dit alles op basis van wederkerigheid en met gesloten beurs. Want op de Beursvloer wordt niet betaald met geld, maar met tijd en aandacht.

Voorafgaand aan de Beursvloer wordt er een gratis workshop “Goede Zaken” aangeboden voor organisaties die willen deelnemen aan de Beursvloer.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.