Home / archiefcentraal / lpo vraagt college om opheldering omgekeerd inzamelen

lpo vraagt college om opheldering omgekeerd inzamelen

Bij de voorbereiding van deze tweede fase van omgekeerd inzamelen is door de gemeente expliciet toegezegd dat er een maatwerkoplossing zou komen voor die situaties waarbij extra restafval ontstaat als gevolg van medische omstandigheden. In december 2015 heeft de gemeente Ommen in een brief laten weten dat de gebruikers van een maatwerkoplossing uit het verleden eind januari / begin februari nader geïnformeerd zouden worden. Echter tot op vandaag is er nog steeds geen duidelijkheid voor deze groep van inwoners.

De Lokale Partij Ommen vindt deze onduidelijkheid en vertraging onaanvaardbaar. De LPO vraagt het College van Ommen dan ook om binnen twee weken met een definitieve oplossing te komen en de betrokken inwoners hierover te informeren.

Lees ook

Politiek verwoord: Het recht van de snelste

DALFSEN – Verschillende politieke partijen in de gemeente Dalfsen geven hun actuele standpunten weer in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.