loes adegeest pakt wk goud ploegenachtervolging

Loes Adegeest van de Stokvisdennen uit Dalfsen heeft in China goud gepakt op de ploegenachtervolging op het WK voor junioren. Het team met Esther Kiel, Loes Adegeest en Femke Markus liep als een geoliede machine, meteen vanaf de eerste training samen op de ijsbaan van Changchun.

De opening was nu nog sneller dan bij de gouden race tijdens de wereldbekerfinale, een week daarvoor. Ook de eindtijd was nog beter. Nummer twee Zuid-Korea was ook sneller dan een week daarvoor, maar werd wel weer ruim verslagen. Dit keer met anderhalve seconde.

Allround kwam Adegeest helaas niet verder dan een zestiende plek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.