lezing johan poffers over de vecht

Bij en aan de Vecht zijn de laatste jaren heel wat werkzaamheden geweest. Denk aan het de aanleg van de nevengeul bij Junne en het aansluiten van meanders. Maatregelen om van de Vecht een meer natuurlijker rivier te maken én om te zorgen voor voldoende waterberging in tijden van overvloedige regenval. Johan zal er boeiend over vertellen.

De ALV begint om 19.00 uur en is bedoeld voor leden. Daarna zijn leden en niet-leden van harte welkom bij de lezing van Johan Poffers, die begint om 20.00 uur en plaatsvindt in het gebouw van Vogelvereniging de Tuinfluiter aan de Korenmolen 21 in Ommen (naast het gebouw van SDG). Voor leden van de Vechtstreek is de lezing gratis, niet-leden betalen twee euro per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.