Home / archiefcentraal / laatste minuten fataal voor ovc21

laatste minuten fataal voor ovc21

De verdediging van OVC’21 wist Westendorp, spits van Haarle, lange tijd in toon te houden. Tot aan de 88e minuut. Westendorp had wat ruimte en scoorde zo de openingstreffer voor Haarle. In de blessuretijd verdubbelde Jari ten Have de score voor Haarle.

Door de winst van FC RDC op Dalfsen en door de eigen verliespartij zakt OVC’21 van de twaalfde naar de dertiende plek. De ploeg uit Ommen heeft zeventien punten verzameld. De dertiende plaats staat aan het einde van het seizoen voor degradatie naar de vijfde klasse. Volgende week zondag wacht een uitwedstrijd voor OVC’21 tegen FC RDC uit Deventer.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.