Home / archiefcentraal / kwf afdeling dalfsen ommen zoekt vrijwilligers

kwf afdeling dalfsen ommen zoekt vrijwilligers

KWF-afdeling Dalfsen-Ommen zal dit jaar vanwege de gemeentelijke samenvoeging weer een zelfstandige collecte organiseren in Dalfsen, Hoonhorst en Oudleusen. Voor de kernen Dalfsen, Hoonhorst en Oudleusen zijn we nog op zoek naar collectanten. De wijken zijn goed ingedeeld en het collecteren kost slechts twee uurtjes. De collecte wordt van 5 t/m 10 september gehouden.

Het bestuur van KWF-afdeling Dalfsen-Ommen bestaat uit Germien Krul uit Nieuwleusen (collectecoördinator), Lidy Zwiers uit Ommen (evenementen), Dick Goos uit Lemelerveld (penningmeester) en Wim Flapper uit Dalfsen (voorzitter). Om het bestuur compleet te maken, zijn wij op zoek naar mensen die zich willen inzetten als evenementencoördinator, secretaris of coördinator van de collecte in Dalfsen. Met meer vrijwilligers kunnen we bijvoorbeeld de 24-uurswandelestafette SamenLoop voor Hoop organiseren en andere evenementen opzetten om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Sinds de oprichting van KWF zijn de overlevingskansen voor patiënten meer dan verdubbeld. De wetenschap begrijpt inmiddels veel beter hoe kanker werkt. Die vooruitgang is hoopgevend. Daarom is het belangrijk om de activiteiten van KWF goed onder de aandacht te brengen en vrijwilligers te vragen onze activiteiten te steunen. Om die reden is KWF-afdeling Dalfsen-Ommen aanwezig op de DAMITO in Dalfsen. Deze beurs wordt gehouden in de Trefkoele op 10, 11 en 12 maart. Wij informeren u graag over het werk van KWF en wat u zou kunnen doen. U kunt ons vinden bij stand 84.

Aanmelden als vrijwilliger?
Bent u geïnteresseerd in een bestuursfunctie en/of wilt u collecteren in september? Neem dan voor meer informatie contact op met Wim Flapper via wt.flapper@gmail.com of (06) 2393 92 06.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.