kunst na arbeid lemele in teken van zon zee and strand

Op vrijdag 11 maart houdt Kunst Na Arbeid haar jaarlijkse concert. Dit jaar staat het concert in het teken van “Zon, Zee & Strand”. Het orkest en drumband zullen je meenemen naar de zonnige stranden van Amerika en Brazilië, maar ook onze eigen kust wordt niet vergeten. Het orkest zal vocaal ondersteund worden door Charlotte Kleinlugtebeld. Het orkest staat tijdelijk onder leiding van Jan Schoonhoven en de drumband staat al weer enkele jaren onder leiding van Martin van der Veen.

Iedereen is van harte welkom in Zaal Dijk in Lemele, het concert begint om 19.30 en de toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.