koningsdag in ommen komt er weer aan

Oranjepop op 23 april is de eerste activiteit, niemand minder dan Lucas Hamming, o.a. bekend als huisband van de DWDD, Pinkpop en de Zwarte cross, zal de feesttent aan de Koesteeg op de kop zetten. In het voorprogramma staat Giant Tiger Hooch, deze band is bekend van een optreden in het Bostheater vorig jaar. Kaarten in de voorverkoop (8 euro) bij café de Herberg, natuurlijk geldt zoals vorig de gehele donateurskaart als entreebewijs.

Wat ook belangrijk is, is deelname aan de diverse festiviteiten, zoals de kinderoptochten op 26 april de avond voor Koningsdag.

Op Koningsdag wordt gewoontegetrouw begonnen met de aubade om in de middag van de Folkloristische optocht te gaan genieten. “We zien nog graag aanmeldingen binnenkomen, met je vriendenploeg, je buurtvereniging of vul het zelf maar in.”

Misschien is het leuker om de straat te versieren? Versierde straten voorzien van een thema komen in aanmerking voor een geldprijs. Opgave kan via oranjeverenigingommen@outlook.com.

In de middag is het feestterrein de plek om elkaar te ontmoeten, voor jong en oud, voor elk wat wils, al vast een tipje van de sluier: lasergames, doektrapeze, dweilorkest, Nemo’s Bern. Tevens zal jongerencentrum De Punt ook allerlei activiteiten organiseren, waaronder een FIFA toernooi.

’s Avonds volgt de taptoe en als afsluiting een prachtig vuurwerk aan de oevers van de Vecht.

Half april valt het programmablad op de mat, als er tenminste geen nee/nee sticker op jouww brievenbus zit. Mocht dit wel het geval zijn, dan is op diverse plaatsen in Ommen, o.a. Read shop, Primera, ABC drukwerk en bij de supermarkten het programmablad af te halen.

“En een laatste prangende vraag onzerzijds: als je lid bent van de RABO-bank wil je dan vanwege de sponsoractie stemmen op de Oranjevereniging? Hiervoor al vast onze hartelijke dank!”

Neem ook een kijkje op www.oranjeverenigingommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.