Home / archiefcentraal / klanten shoeby ommen helpen zieke demi

klanten shoeby ommen helpen zieke demi

Door het syndroom voelt Demi zich vaak ziek en moe. Om het syndroom bekender te maken en haar lotgenootjes te helpen gaat Demi met haar grote zus Kaylee meedoen aan de marathon om geld in te zamelen voor Stichting Steun 22q11.

Speciaal voor de inzamelingsactie van Demi houdt Shoeby Ommen op donderdag 10 maart een extra koopavond van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze avond shop je met 10% korting op de gehele collectie. 10% van de opbrengst gaat naar de stichting.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Home / archiefcentraal / klanten shoeby ommen helpen zieke demi

klanten shoeby ommen helpen zieke demi

Wie op donderdag 10 maart gaat shoppen bij Shoeby in Ommen steunt daarmee tegelijkertijd Demi, een meisje met het syndroom 22q11.

Door het syndroom voelt Demi zich vaak ziek en moe. Om het syndroom bekender te maken en haar lotgenootjes te helpen gaat Demi met haar grote zus Kaylee meedoen aan de marathon om geld in te zamelen voor Stichting Steun 22q11.

Speciaal voor de inzamelingsactie van Demi houdt Shoeby Ommen op donderdag 10 maart een extra koopavond van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze avond shop je met 10% korting op de gehele collectie. 10% van de opbrengst gaat naar de stichting.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.