kerkdienst dalfsen in het urdu

Dit is een vervolg op de eerste keer, een maand geleden. Deze diensten zijn opgezet door Pakistaanse vluchtelingen, en met name door broeder Munawar, die in zijn vaderland jarenlang prediker was in een christelijke gemeente.

Het wordt een dienst die geheel in het Urdu wordt gesproken en gezongen. De prediking wordt in het Engels vertaald. Het is een open uitnodiging, dus ook Engels-sprekenden zijn van harte welkom. Voorganger is Br. Munawar, na afloop is er koffie en thee.

De dienst vindt plaats onder eindverantwoordelijkheid van de Vechtstroom Gemeente en vindt plaats in schoolgebouw De Spiegel, Brethouwerstraat 4 in Dalfsen, aanvang 14.00 uur. De komende maanden worden de diensten gehouden op 7 mei en 4 juni. Ze vinden in principe elke eerste zaterdagmiddag van de maand plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.