Home / archiefcentraal / kapsalon pascale bestaat 25 jaar

kapsalon pascale bestaat 25 jaar

“Kapsalon Pascale heb ik overgenomen op 1 april 1991.We zaten toen aan het Vrijthof in Ommen. Met veel plezier heb ik daar gezeten totdat in 2008 de kans voorbij kwam om op het industrie terrein een pand te kopen. Na een grote verbouwing werken we daar met heel veel plezier.”

In de afgelopen 25 jaar is er veel veranderd. “Wij hebben veel trends zien komen en gaan. En er zijn veel salons bijgekomen in Ommen. Het is daarom belangrijk om onderscheidend te blijven. Wij zorgen er altijd voor dat we op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen. We volgen veel bijscholingen. Op dit moment volgen we een cursus Advantgarde met visagie en fotoshoot van Petra van den Burg. De specialiste op lang haar gebied in Nederland en daarbuiten.”

“Ook onderscheiden wij ons op het gebied van haarverzorging. Al onze producten zijn met zorg uitgezocht, zij moeten betrouwbaar en innovatief zijn en blijven, milieuvriendelijk en dierproefvrij zijn en datgene doen wat ze beloven. Daarom werken wij in de salon met kwalitatief hoogwaardige professionele producten van Lánza.”

Kapsalon Pascale is gevestigd aan de Slagenkampweg 9 in Ommen. In het pand zijn ook Slender You, Zonnebanken, Schoonheids- en Pedicuresalon Selina en Marjan (Yoga) aanwezig. De behandelingen zijn op afspraak. Wil je een afspraak maken, neem dan contact op met 0529 – 454555.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.