Home / archiefcentraal / kaartverkoop stone rock festival 10 maart van start

kaartverkoop stone rock festival 10 maart van start

De voorverkoop van kaarten voor Stone Rock Festival start 10 maart. De organisatie van het festival verkoopt de Earlybird-tickets met 5 euro korting op de reguliere tickets. De prijs wordt dan 12,50 euro.

Vanaf 10 maart zijn de Earlybird tickets via de festivalwebsite (www.stonerock.nl) te koop.

Zaterdag 9 juli 2016 vindt de zesde editie van Stone Rock Festival plaats. Wederom zal het festival bij de Zwevende Kei in Dalfsen zijn geluiden laten weerklinken. Met de beste rockoptredens, veel andere muziekstijlen en ‘Bad Ass’ lekker eten hoopt de organisatie ook dit jaar weer een mooi festival neer te zetten.

Eerste namen
Het festival groeit en is van plan ook dit jaar weer een groter publiek te trekken en een goede line-up neer te zetten. De eerste namen van deze line-up worden binnenkort bekend gemaakt. Op eerdere edities verschenen al artiesten als De Staat, Peter Pan Speedrock, Memphis Maniacs, de Raggende Manne en Singlefeestje.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.