Home / archiefcentraal / kaartverkoop explosion festival start 1 april

kaartverkoop explosion festival start 1 april

Explosion combineert jaarlijks namen uit de gevestigde orde met lokaal talent. Al vanaf de eerste editie geeft het festival op het podium en de regionale radio extra aandacht aan jonge artiesten uit de regio. Hierdoor staat het zomerse dance festival altijd garant voor een geweldige line-up met uiteenlopende acts uit de EDM en House scene. Vanaf 1 mei zal de organisatie via ‘dj shout-outs’ het affiche van 2016 uit de doeken doen.

Kaarten gaan vanaf 8 april online in de verkoop. Een gelimiteerd aantal early-birds tickets zal dan voor vijf euro (exclusief service fees) te koop zijn via de website www.explosionfestival.nl/tickets en ze kunnen in alle Primera winkels in en rond het Vechtdal bemachtigd worden.

Get your Explosion 2016 tickets and see you July 16th, Voormars Ommen!

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.