john coffey the deaf en dewollf op stone rock festival

Andere namen voor het festival zijn Bombay en Magnetic Spacemen. Met deze namen hoopt het festival wederom een succes te worden en een groter publiek te trekken. Het festival besteedt dit jaar ook meer aandacht aan randprogrammering. Binnenkort maakt Stone Rock Festival meer bandnamen bekend.

John Coffey
John Coffey is een punkrockband uit Utrecht, bekend om hun energieke shows en grote mensenmassa’s. Dit jaar staat John Coffey ook als optreden op het hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Met zanger David Achter de Molen belooft het optreden op Stone Rock Festival een grote show te worden.

Nieuw randje en energieke show
The Deaf is een garagerockband uit Den Haag. Spike, zanger en gitarist van deze band, is bekend van Di-rect. De band is geïnspireerd door 60’s rock ’n roll bands als The Stones en The Kinks en spelen nummers in oude stijl met een nieuw randje. Magnetic Spacemen is een jonge garagerockband met een energieke show. Ook stonden ze al eens eerder op Stone Rock Festival 2014 als voorprogramma van headliner Peter Pan Speedrock. Verder treden DeWolff, een psychedelische bluesrockband uit Limburg, en de driekoppige indie-pop band Bombay uit Amsterdam op.

Binnenkort meer namen
Meer namen voor Stone Rock Festival worden binnenkort bekend gemaakt. De Earlybird tickets van het festival zijn al uitverkocht. Reguliere tickets zijn nu verkrijgbaar via de website www.stonerock.nl/tickets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.