Home / archiefcentraal / jaarlijkse scootmobieltraining in de trefkoele

jaarlijkse scootmobieltraining in de trefkoele

Deze training is er om je te informeren over de actuele verkeersregels en te oefenen op een uitgezet parcours waarbij lastige obstakels onder deskundige begeleiding genomen kunnen worden. Vooral mensen die wat angstig zijn om met de scootmobiel aan het verkeer deel te nemen, wordt aangeraden om deel te nemen aan deze training.

Deze training bestaat uit een theorieles op woensdag 18 mei om 10.00 uur in de Panoramazaal (eerste verdieping) van de Trefkoele+ te Dalfsen. Tijdens de theorieles worden de huidige verkeersregels, met illustratie van een fotopresentatie, met u doorgenomen.

De praktijkles is een week later op woensdag 25 mei om 09.30 uur en bij voldoende aanmelding ook om 13.30 uur.

Het is een waardevolle jaarlijkse training waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Taxivervoer voor jou en jouw scootmobiel, van en naar de Trefkoele+, zal indien nodig geregeld worden. De kosten hiervan zijn voor rekening van de organisatie.

Je moet je wel aanmelden voor deelname aan de training. Dit kan tot 22 april 2016 bij Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld 0572-372882 of per mail naar info@swolemelerveld.nl.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.