inschrijving 36e pinkstertoernooi ommen is geopend

De organisatie wil proberen dit jaar wat meer spelers en speelsters in de hoogste categorie (HE3 en DE3) te krijgen. Dit door middel van meer prijzengeld voor deze categorie beschikbaar te stellen. Het toernooi zal plaats vinden van 13 mei tot en met 16 mei. Mocht er veel inschrijvingen binnen komen dan kan het zijn dat er al vanaf 11 mei gespeeld gaat worden, maar dat dan alleen voor spelers en speelsters uit de buurt. Tot en met 3 mei kan er ingeschreven, behalve als het eerder vol zit.

Naast de wedstrijden, zullen er ook andere activiteiten plaats vinden, zoals een grote verloting. Via toernooi.nl kan er ingeschreven worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.