hulp gezocht voor maandelijkse senioren fietstochten

Al vele zomers houdt Landstede Welzijn in de zomermaanden, iedere laatste dinsdag van de maand, fietstochten voor senioren in Dalfsen. Tot nu toe altijd in samenwerking met vrijwilligers die, vanuit de Toerclub Dalfsen, zich hiervoor inzetten.

Prachtige tochten van 30 tot 40 kilometer met een koffiestop halverwege. De twee vrijwilligers bedenken de routes en spreken bij een bepaalde locatie af om koffie te drinken. Het sportief bezig zijn, de gezondheid en de gezelligheid staan altijd hoog in het vaandel. Dat de activiteit in de smaak valt blijkt wel uit het deelnemersaantal. Dat ligt altijd tussen de 25 en 30 personen.
Nu hebben de vrijwilligers aangegeven hier mee te stoppen omdat zij aandacht willen geven aan andere activiteiten. Er wordt dus gezocht naar mensen die het stokje willen overnemen.

“Met het mooie weer in aantocht en het seizoen van het fietsen weer voor de deur zou het ontzettend jammer zijn als deze activiteit dit seizoen niet uitgevoerd kan worden vanwege het ontbreken van vrijwilligers”, aldus de huidige organisatie.

Ben je een enthousiast fietser, fit en vitaal, ken je de omgeving en wil je je inzetten om deze activiteit ook de komende zomer weer uit te voeren? Meld je dan bij Landstede Welzijn Dalfsen via 088-8508800 of welzijndalfsen@landstede.nl

Eén van de huidige vrijwilligers is bereidt om nieuwe vrijwilligers in te werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.