Home / archiefcentraal / grote oefening ehbo vereniging ommen

grote oefening ehbo vereniging ommen

Een groot aantal vrijwilligers van deze vereniging staat regelmatig bij diverse activiteiten zoals sportevenementen en festivals. Op de oefenavond werden door Lotus slachtoffers met diverse verwondingen en aandoeningen nagebootst, die in de praktijk voor kunnen komen. Van de EHBO-er wordt verwacht hier op adequate wijze hun handelingen naar te verrichten. Na afloop is de oefening geëvalueerd en docent Gerrit Stokvisch kon tevreden terugkijken en concluderen dat de EHBO-ers klaar zijn voor hun taak

Nog voor de vakantie een EHBO diploma halen ?

Bij voldoende belangstelling zal de EHBO vereniging Ommen in de maanden april mei en juni een opleiding starten waarbij je nog voor de vakantie je EHBO diploma kan behalen. Duur van de opleiding is tien avonden en één examendag. Voor opgave en of inlichtingen kun je contact opnemen met Dhr. den Outer 06 25546297 of (0529) 456524.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.