groene loper vechtdal houdt startbijeenkomst

Het projectteam Groene Loper Vechtdal nodigt iedereen uit voor de startbijeenkomst van het project Groene Loper Vechtdal. Deze vindt plaats op 9 maart bij Restaurant de Bootsman, Coevorderweg 19 te Ommen.  

Iedereen die een idee heeft voor meer groen in eigen omgeving of natuurontwikkeling, waarmee groepen mensen aan de slag kunnen, kan een aanvraag doen voor een bijdrage binnen de Groene Loper Vechtdal. Voor de beste plannen zijn er in totaal zo’n twintig vouchers à 500 euro te verdelen. De plannen moeten natuurlijk aan bepaalde criteria voldoen. Die criteria zullen tijdens de startbijeenkomst bekend gemaakt worden.

Heeft jouw school, organisatie of vereniging ideeën voor een groen initiatief? Kom dan naar de startbijeenkomst en doe mee aan de Groene Loper Vechtdal. Inloop bij Restaurant de Bootsman vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur.

Aanmelden voor de startbijeenkomst op 9 maart kan via natuuractiviteitencentrum De Koppel, info@dekoppel.com of telefonisch 0523-273388.

Groene Loper
De Groene Loper wil bewoners betrekken bij lokale natuur, landschap en biodiversiteit.  De gedachte is dat door betrokkenheid bij de natuur duurzaam handelen en zorgzaam met de natuur omgaan wordt gestimuleerd. Het is de bedoeling dat groene initiatieven die er zijn, maar ook nieuwe initiatieven, aan elkaar gekoppeld worden, om zo een ‘loper’ uit te leggen over het gehele Vechtdal, waarvan de natuur profiteert. Het projectteam Groene Loper Vechtdal bestaat uit: Miriam Gerrits en Dook van Gils.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.