Home / archiefcentraal / gratis lessen ets bijbelcursus in april en mei in ommen

gratis lessen ets bijbelcursus in april en mei in ommen

Als onderdeel van het Evangelisch College, een organisatie die zich inzet voor Bijbelonderwijs, biedt de Evangelische Toerusting School (ETS) een interkerkelijke Bijbelcursus aan op 55 locaties in Nederland. Zo’n 1100 cursisten volgen de cursus. Elke maand wordt er lesgegeven over het Oude en Nieuwe Testament.

Ook in Ommen verzorgt de ETS een cursus. Op zaterdag 9 april en zaterdag 14 mei vinden de lessen plaats in ‘De Oase’ (Gebouw van de Evangelische Gemeente), Chevalleraustraat 16 in Ommen. De dag begint om 9:30 uur en duurt tot 15:30 uur. De lessen Oude en Nieuwe Testament worden verzorgd door Johan van der Toorn (OT) en Corné Burger (NT). De les NT op 9 april zal worden gegeven door Anne Nijburg. Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend één of meerdere lessen bij te wonen in de maanden april en mei. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar wel wenselijk. In september gaat het nieuwe cursusjaar van start.

Inhoud cursus
De ETS-Bijbelcursus wil mensen helpen om de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen en toepassen en is geloofsopbouwend. Om dit te bereiken staat het leren lezen van de Bijbel centraal. In de lessen wordt aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema’s, moeilijke passages en de boodschap van elk Bijbelboek. Tijdens de cursus komen alle Bijbelboeken aan bod.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.