Home / archiefcentraal / gewoon doen doe gewoon

gewoon doen doe gewoon

Hoe mooi zou het zijn als je met een simpele actie je leven kan veranderen in positieve zin. Denk hierbij niet aan een loterij winnen of een erfenis, maar een kleine actie die je het gevoel geeft dat je erbij mag horen of deel uitmaakt van iets groots. Een zonnestraal of een dankjewel kan al een glimlach op iemands gezicht toveren. Kleine dingen die je een goed gevoel geven.

Zitten wachten en jezelf over een drempel kijken heeft geen zin, maar daadwerkelijk de stap nemen biedt kansen. Waarom in je comfortzone blijven zitten, als erbuiten veel meer te beleven valt! Door gewoon te doen willen we met inwoners deze avond gaan invullen.

Wees welkom op 24 maart vanaf 19:30 uur aan de Eskampweg 1 in Ommen. Gewoon doen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.