geweldige opkomst vakantiebijbelfeest dalfsen

Het VakantieBijbelFeest dat in Dalfsen traditioneel in de voorjaarsvakantie wordt gehouden, was wederom een groot succes. Dit jaar kwamen er maar liefst 143 kinderen naar de Nederlands Gereformeerde Kerk.

Het thema van dit VBF was de bouwplaats. De kinderen gingen als echte elektriciens en timmermannen- en vrouwen aan de slag. Er werden veel mooie huisjes gebouwd van verschillende materialen als hout, glazen potjes en zelfs van snoep. Natuurlijk was er naast het knutselen ook tijd voor liedjes, bijbelverhalen en toneel.

Dinsdagavond werd het feest met een spetterend toneelstuk afgesloten. De kinderen en hun ouders genoten er met volle teugen van. Het VakantieBijbelFeest is een samenwerking van de Nederlands Gereformeerde Kerk en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt te Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.