gastenochtend zakennet ommen bij charme hotel wildthout

De drempel om toe te treden tot ZakenNet Ommen is laag. Het lidmaatschap voor een jaar kost vaak niet meer dan een advertentie. ZakenNet Ommen is ook sociaal betrokken: voor een goed doel dragen de leden wekelijks één euro bij. Als goed doel is dit keer gekozen voor de nieuwe Kinderboerderij in Ommen. Tijdens de gastenochtend zal een vertegenwoordiger van de Kinderboerderij een cheque in ontvangst nemen.

Op donderdagochtend 31 maart zijn gasten vanaf 6.45 uur van harte welkom bij Charme Hotel Wildthout aan de Hammerweg om zich kort voor te stellen aan de leden van ZakenNet Ommen en de andere gasten. Het ledental van ZakenNet Ommen is al een aantal jaren stabiel, maar er kunnen in verschillende branches nog wel leden bij. Op het gebied van bouw, auto’s, makelaardij en verzekeringen zijn er nog branches vrij. Omdat ZakenNet Ommen branchebescherming hanteert, is er slechts plaats voor één bedrijf uit een bepaalde branche.

Deelname aan de gastenochtend is gratis en geheel vrijblijvend. Inmiddels heeft zich al een behoorlijk aantal gasten aangemeld. Wie zich wil aanmelden voor de gastenochtend kan dat doen via info@zakennetommen.nl. Het is verstandig voldoende visitekaartjes mee te nemen om uit te wisselen met leden en gasten van ZakenNet Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.