Home / archiefcentraal / flash nieuwleusen wint wedstrijd van side out

flash nieuwleusen wint wedstrijd van side out

Vlaggenschip gunt Side-Out punten in strijd om de titel
Na een uitstekende prestatie in eigen huis, was het afgelopen zaterdag tijd om Slagharen te vereren met een bezoek van ons sterrenensemble. Het leek alsof het heerlijk zonnig weer was, maar dat was enkel door het shinen van onze heren. Na de binnenkomst was het tijd om ons voor te bereiden op de wedstrijd.

De strijd leek vooraf al een gestreden strijd, maar de heren van Flash waren in een gulle bui. De eerste set werd met 25-19 weggegeven aan Side-Out, waar het in de tweede set 25-22 werd in het voordeel van Side-Out. Na Side-Out het idee gegeven te hebben dat ze nog kans maakten op de titel en in de buurt van het niveau van onze heren te komen, liet Flash wederom zien waarom hun spel onder andere ‘oogstrelend’ en ‘passioneel’ wordt genoemd. De derde set werd gewonnen met 17-25.

Side-Out kon ook in de vierde set niet tippen aan het magnifieke spel van onze heren en ging ten onder met 19-25. Dit betekent dat er een vijfde en laatste set gespeeld moest worden. In deze vijfde set hing het vlaggenschip zijn vlag halfstok. Dit was omdat de kans dat Side-Out de titel nog kan veroveren, zo goed als uitgestorven is. Deze beslissende set werd beslist in het voordeel van Flash met 10-15. De eindstand is 2-3 in het voordeel van Flash.

De volgende wedstrijd zal weer in onze thuishaven gespeeld worden. Dit zal om 18:00 tegen Exstudiantes gebeuren. Komt allen kijken en aanschouw de profetische wijze waarop onze heren hun spel doceren en tentoonstellen.

Lees ook

Resultaten Bos Bedden Loopgroep AG ’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 namen de afgelopen week weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.