Home / archiefcentraal / fair play scoort bij het dc consult schoolhandbaltoernooi

fair play scoort bij het dc consult schoolhandbaltoernooi

Het DC Consult schoolhandbaltoernooi is voor alle jongens en meisjes uit de groepen 7 en 8. Bijna alle scholen hebben zich ingeschreven voor het toernooi waardoor er weer een grote opkomst is (ca. 250 deelnemers). Ook dit jaar doen er weer veel scholen uit Dalfsen, Hoonhorst en Lemelerveld mee.

Fair Play
Ook dit jaar zal tijdens het schoolhandbaltoernooi Fair Play centraal staan. Fair Play heeft alles te maken met de manier waarop je met elkaar en het materiaal omgaat. De juiste omgang met regels en materiaal, respect voor elkaar, de verantwoordelijkheid om altijd sportief te spelen en gelijkheid van kansen: dat is Fair Play.

Gemeente Dalfsen wil hieraan aandacht besteden om het sporten in Dalfsen Fair Play te houden.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.