Home / archiefcentraal / expositie jose van der sluis damman in molenschuur fakkert

expositie jose van der sluis damman in molenschuur fakkert

Ongeveer vijf jaar geleden is ze begonnen met schilderen. Dit leek haar altijd al leuk, maar op dat moment zag ze voor het eerst ook de ruimte om het echt te gaan doen. Ze vond het schilderen meteen geweldig leuk en op dit moment is schilderen naast haar gezin en werk, haar meest geliefde bezigheid.

Zij werkt voornamelijk met acrylverf en gebruikt zowel penseel als paletmes, ook vanwege het verschillende effect. De natuur is haar grootste inspiratiebron en zij vindt het telkens weer een uitdaging om het gevoel weer te geven, dat zij in de natuur ervaart. Tot op dit moment schildert ze vooral figuratief en gedetailleerd. De onderwerpen variëren van dieren, planten en bomen tot portretten. Het is voor haar de eerste keer dat ze haar werk laat zien aan mensen buiten haar directe omgeving en zij is dan ook erg benieuwd naar reacties en eventuele tips.

Iedere zaterdagmiddag is de molenschuur van 13.30 tot 16.30 uur open.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.