Home / archiefcentraal / einde aan reeks thuisoverwinningen voor nieuwleusen

einde aan reeks thuisoverwinningen voor nieuwleusen

“Het was een wedstrijd die van beide kanten niet best was”, aldus Leeuw. “De eerste goal viel na ongeveer 35 minuten spelen uit een scrimmage.” Het was de eerste van 3 goals die uit een bizarre situatie viel. Zo was de tweede helft amper 20 minuten oud toen een speler van Gramsbergen met succes vanaf eigen helft het doel van Nieuwleusen onder vuur nam: 0-2. Voorafgaand ging een opmerkelijke actie van de scheidsrechter vooraf. Leeuw: “We konden met 2 man op de keeper af, maar opeens floot de scheidsrechter voor een vrije trap voor ons omdat net daarvoor een overtreding zou zijn gemaakt. Hij had gewoon voordeel moeten geven, want dan hadden wij het spannend kunnen maken. Nu lukte dat niet en uit de omschakeling maakt Gramsbergen de 0-3.”

Ondanks de nederlaag vindt Leeuw dat zijn selectie niets te verwijten viel. “Vorige week misschien wel, maar vandaag (zaterdag, red.) zeker niet. Bij vlagen hebben we goed positiespel laten zien.”

Volgende week staat het volgende competitieduel op het programma. SCD, dat dit weekend nog met 2-4 won van WZC Wapenveld, is dan de tegenstander. Het duel wordt gespeeld op sportpark De Boekweit in Dedemsvaart en begint om 14.30 uur.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.