Home / archiefcentraal / eerlijk advies en enthousiasme als meerwaarde bij prins sport

eerlijk advies en enthousiasme als meerwaarde bij prins sport

Met passie zetten we ons elke dag weer in om het onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. We doen dat door het geven van betrouwbaar en eerlijk advies en we helpen onze klanten met veel enthousiasme. Op deze manier kunnen we een meerwaarde zijn ten opzichte van de digitale wereld, waarin ook van alles verkrijgbaar is.

In 2004 zijn we in Hardenberg begonnen en hebben in de loop der jaren het assortiment gewijzigd van de nadruk op sportmode naar een compleet sport functioneel aanbod. We hebben daarbij duidelijke keuzes in ons assortiment moeten maken. Het is onmogelijk in deze tijden alles in de winkel te hebben wat er op sportgebied te krijgen is. Dus niet van alles een beetje maar een zo breed mogelijk assortiment in de toonaangevende sporten.

Op deze manier hopen we nog jaren een betrouwbare partner te kunnen zijn voor al onze klanten, partners en samenwerkende sportverenigingen. En het zou dan wel heel erg mooi zijn dat we dat samen met allemaal andere mooie en goede winkels kunnen blijven doen in goed gevulde winkelcentra.

Met de uitbreiding in Ommen zijn we in de regio de juiste keuze voor sportaankopen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leveren van teamwear voor sportverenigingen en scholen, ook voor sportieve bedrijfskleding ben je bij één van onze winkels aan het juiste adres.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.