Home / / de polhaar en h hartschool winnen schoolhandbal

de polhaar en h hartschool winnen schoolhandbal

Johan Bokma maakte foto’s. Silvia Kogelman en Daniëlle de Jager stuurden een verslag.

‘In een bomvolle Trefkoele+ zijn vrijdagmiddag 18 maart de finales gespeeld van het schoolhandbaltoernooi. Onder luide aanmoedigingen streden verschillende teams om de eer. In poule 4 waren de jongens van De Spiegel 2 de sterkste. Zij wonnen met 5-3 van de jongens van De Carrousel. In poule 3 wonnen de meisjes van De Polhaar 2 met maar liefst 7-1 van de meisjes van de Heilig Hartschool 2 uit Lemelerveld. In de poules 1 en 2 ging het naast de eer ook nog om plaatsing voor de regionale schoolhandbalkampioenschappen.

In Poule 1 waren de jongens van De Polhaar 1 te sterk voor de jongens van De Bonte Stegge. Zij werden met 2-0 verslagen. In poule 2 was het verschil groot en wonnen de meisjes van de Heilig Hartschool 1 met 8-2 van de meisjes van De Carrousel.

Aansluitend werden de teams gefeliciteerd en de prijzen uitgedeeld: bekers, echte handballen en zelfs een heuse handbalclinic. Deze wordt verzorgd door enkele toppers van de vereniging uit dames 1 en A1 om de winnaars zo goed mogelijk voor te bereiden op de regionale kampioenschappen.

De grootste bokaal, de Fairplaybokaal, werd gewonnen door de meisjes van de Baron van Dedemschool als het meest sportieve team van het toernooi. Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door één van de hoofdsponsoren, DC Consult. Na het bedanken van alle sponsoren, de vele vrijwilligers en scheidsrechters ging iedereen voldaan weer naar huis.’

Lees ook

Kinderboekenweek op CDS Hoogengraven

STEGEREN – Het was deze week Kinderboekenweek, zo ook op CDS Hoogengraven. De Kinderboekenweek is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.