Home / archiefcentraal / de jonkvrouwen komen weer in dalfsen

de jonkvrouwen komen weer in dalfsen

Het repertoire is zeer gevarieerd. Liederen van de Everly Brothers, Cliff Richard en Elvis Presley doen het nog steeds goed. Ook enkele Deutsche schlagers passeren de revue en een echte smartlap zal niet ontbreken. Verder liederen van Tol & Tol, Benny Neyman en Dana Winner! Om 14.30 uur is de aanvang van de eerste sessie. In totaal zijn er drie sessies. De entree is gratis, maar een kleine financiële bijdrage wordt op prijs gesteld. Kom op tijd, want het kon er wel weer eens druk worden.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.