de bevers uit lemelerveld winnen ruim

Trots om een Bever te zijn,

Vorige week pakten de dames van de Bevers 3 punten tegen Forza. Wat voor hen een fantastische ommekeer is geweest in het seizoen. Na vele nederlagen mochten we eindelijk weer eens zeggen dat we gewonnen hadden. En geloof ons, dat is een fijn gevoel!

Zaterdag stonden de dames van de Bevers tegenover de dames van Dynamo. De winning mood zou doorgezet moeten en kunnen worden vandaag, we moesten aan de bak! De neuzen stonden in ieder geval dezelfde kant op.

De wedstrijd begon wat gehaast, de scheids blies gretig op zijn fluit. We begonnen. Alhoewel de start bij de Bevers wat moeizaam ging door individuele fouten, werd er tijdens deze set geknokt. Met een forse achterstand wisten de Bevers de set binnen te slepen. Een goed begin van deze wedstrijd.

Set twee werd gewonnen door de dames uit Tubbergen. Met een goede serve en een minimale foutenlast wisten zij de set naar hun hand te draaien.
Tijdens de derde set werd er vol plezier en enthousiasme gespeeld door de Bevers. Door een overtuigend spel bouwden de Bevers al snel een voorsprong op. Deze moet dan natuurlijk nog wel vast gehouden worden. Dit lukte. De meiden uit Lemelerveld stonden 2-1 voor in sets. Nu de laatste set nog binnenslepen!

De servedruk in de vierde set was optimaal. Kaya van Tongeren serveerde een hele reeks, we stonden maar liefst 7-0 voor. Een fijn begin van de laatste set. Door een overtuigend spel, wilskracht en heel veel plezier wisten de Bevers niet alleen deze set te winnen, maar dus ook de wedstrijd!! Tijdens de laatste set waren er een aantal ‘kippenvelmomentjes’. Hoe mooi is het om te zien dat een volle tribune ons aanmoedigt. Hoe fijn is het om een heel team te zien glimlachen. En hoe fantastisch is het dan om deze wedstrijd te winnen!! Wat zijn wij trots dat wij een Bever mogen zijn!
Het is erg fijn om te merken dat al onze energie tijdens de trainingen eindelijk zijn vruchten af werpt. Aanstaande maandag spelen we, dankzij de winst, weer een draaimolentje. Daar moet onze trainer dan maar aan geloven. Dussss, spin the wheel en tot zaterdag in Kampen!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.