dalfsen mist kansen en verliest

In de eerste helt had Dalfsen veel mogelijkheden. Trainer Peter Reumer van Dalfsen baalde stevig dat zijn ploeg de kansen niet benutte. “Door de vele kansen in de eerste helft hadden we de wedstrijd al vroeg kunnen beslissen.”

Tien minuten na rust scoorde FC RDC wel. In de 75e minuut schoot Florian Braam de gelijkmaker binnen de touwen voor Dalfsen. Tien minuten voor tijd scoorde FC RDC de winnende goal.

“We hebben niet goed gespeeld vandaag. We waren niet gretig en niet slim genoeg. Er zat veel meer in. En dat hebben we er niet uitgehaald. We hebben de tegenstander in het zadel geholpen. De nederlaag was niet nodig. We staan hoger op de ranglijst dan FC RDC, dus we hadden deze gewoon moeten winnen”, aldus Reumer.

[tweetwidget type=”single” query=”706493744317657088″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Als Dalfsen wel gewonnen had, stond het nu tweede in 4H. Maar door de nederlaag blijft het op de vierde plaats staan met 28 punten. Volgende week zondag wacht een lastige uitwedstrijd tegen de ploeg in vorm Holten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.