dalfsen gaat nog vier jaar door met raadsinformatiesysteem

“De huidige overeenkomst loopt in de zomer af. De griffie heeft daarom een evaluatie gehouden onder de raadsleden en wethouders en gekeken hoe de website beoordeeld wordt. Het blijkt dat we als bestuur van de gemeente Dalfsen eigenlijk hartstikke tevreden zijn. Voor het presidium van de raad was de keuze dan ook snel gemaakt: doorgaan!”, zegt Han Noten, voorzitter van de gemeenteraad.

Op de website staat informatie over de gemeenteraad en over de verschillende procedures, maar het raadsinformatiesysteem (RIS) wordt vooral gebruikt voor het lezen van de vergaderstukken en het bekijken van de vergaderingen. Iedereen kan live meekijken naar de uitzendingen, of het later terug zien via de archieffunctie.

Ook René Notenbomer, directeur van GemeenteOplossingen, is blij met het besluit om de overeenkomst te verlengen. “Wij hebben de ambitie om onze klanten innovatieve digitale vergaderoplossingen aan te bieden die aansluiten bij de behoeftes die er zijn. Nieuwe technologieën volgen elkaar snel op en dat zorgt ervoor dat je dienstverlening in beweging moet blijven. We zijn blij dat de raadsleden tevreden zijn en dat de gemeente Dalfsen opnieuw voor ons gekozen heeft”.

De ondertekening van de overeenkomst vond plaats op het gemeentehuis. Als dank voor de samenwerking overhandigde René Notenbomer een heerlijke slagroomtaart (zie foto).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.