clinic bewust hardlopen bij aco van elderen

Bewust hardlopen is gericht op ontspannen lopen met minder belasting. In de clinic wordt in acht lessen gewerkt aan het individueel optimaliseren van de loophouding en beweging. Houdingsoefeningen worden vertaald naar de loopbeweging, wat de individuele loopstijl ten goede komt.

Videoanalyse
Er wordt verschillende malen gebruik gemaakt van videoanalyse, waarbij de aandachtspunten en vorderingen duidelijk geïllustreerd worden. Naast de looptechnische aspecten komen de rol van mentale focus, het belang van herstel,ademhaling, oefeningen ter bevordering van de rompstabiliteit en schoenkeuze aanbod. De clinic is bedoeld voor zowel de beginnende als de ervaren loper en is voor iedereen toegankelijk.

Sportpark
De cursus zal worden gegeven op de atletiekbaan van ACO van Elderen, gelegen op sportpark Westbroek. De cursus start op 4 april en is van 19.30 tot 21 uur.
Voor meer informatie over de clinic kunt u contact opnemen met Henk Weteringe per mail, henk.weteringe@outlook.com of via telefoonnummer 06-40536089 of via www.acovanelderen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.