Home / archiefcentraal / cleanteam van start in de gemeente dalfsen

cleanteam van start in de gemeente dalfsen

Wethouder Agricola is blij met de komst van het Cleanteam. “Het Cleanteam is een welkome aanvulling op een nog schonere gemeente. Op deze manier houden we met inwoners, winkeliers, verenigingen en bedrijven onze gemeente schoon”.

Het Cleanteam is samengesteld uit medewerkers van Stichting Dalfsen Werkt. “Het is een mooi voorbeeld van duurzame sociale werkgelegenheid”, aldus de wethouder. Je herkent het Cleanteam aan een mooie elektrische wagen met een eigen Cleanteam logo.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.