Home / archiefcentraal / burgemeester boumans op bezoek bij christenunie

burgemeester boumans op bezoek bij christenunie

Boumans is sinds oktober 2015 waarnemend burgemeester van de gemeente. Hij is geboren in Oosterhesselen in de provincie Drenthe, maar het overgrote deel van zijn politieke loopbaan heeft zich afgespeeld in de provincie Groningen. Zo was hij lid van de Provinciale Staten, gemeenteraadslid, burgemeester van Haren en Gedeputeerde. Een behoorlijke politieke ervaring brengt Boumans dus met zich mee.

Hij zal het op 5 april gaan hebben over de toekomst van de gemeente Ommen. Een interessant onderwerp, waarbij het zeker mogelijk zal zijn om met de burgervader in gesprek te gaan. Iedereen is van harte welkom vanaf 20.45 uur.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.