Home / archiefcentraal / bosch color cup wedstrijdtraining jeugd dltc gerner

bosch color cup wedstrijdtraining jeugd dltc gerner

Van de jongste kinderen, tijdens het eerste uur, werd verwacht dat ze zichzelf zouden redden met de 10 verschillende balspelletjes, die door de trainer in een parcours waren uitgezet. Enthousiast gingen ze aan de slag en het was leuk om te zien hoe ze zelf regelden wie welk spel wanneer ging doen. Het verliep soepel. Telkens konden ze hun score doorgeven aan Willeke, die dat op een groot bord noteerde. Eenmaal klaar met het parcours konden ze deze nogmaals doorlopen om zichzelf proberen te verbeteren.

Van de oudere kinderen, tijdens het tweede uur, werd verwacht dat ze zelfstanding een wedstijdje met elkaar gingen spelen. Er werd fanatiek getennist en sommigen verrasten zichzelf hoe goed ze hadden gespeeld.

De training werd zoals gebruikelijk afgesloten met wat lekkers in het clubhuis.

Met dank aan sponsor ‘Bosch schilders- en afwerkingsbedrijf’ is het een zeer geslaagde tennismiddag geworden voor de jeugd van DLTC Gerner.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.